-

Over ons

Stal buitengewoon is een professionele handelsstal waarin een team van enthousiaste en ervaren amazones begeleid wordt door een gediplomeerd amazone/instructrice.

Anne 
Ik ben 35 jaar en in 2009 afgestudeerd als psycholoog en ben daarin ook werkzaam. Ik heb voor mijn psychologie studie een aantal jaar mijn eigen paardenbedrijf gehad. Destijds heb ik de ORUN opleiding gedaan, niveau 2 allround bij Hester Klompmaker en later niveau 3 dressuur bij Johan Hamminga. Ik heb inmiddels ruim 20 jaar ervaring met lesgeven en opleiden van (vooral jonge) paarden. 
Zelf heb ik ontzettend veel gehad aan de lessen bij Lammert Haanstra, in mijn ogen een groot vakman met zeer veel rijkunstig inzicht. Ik vind het ook enorm belangrijk dat de amazones die bij ons rijden daarin goed begeleid worden, en bovendien hun ruitergevoel kunnen ontwikkelen door op veel verschillende paarden te kunnen rijden.
Ik heb oorspronkelijk de locatie gevonden als onderdak voor mijn stichting Paardkrachtig en vond het leuk om daar ook mijn liefde voor handel en africhting weer bij op te pakken. Ik heb het altijd een mooie uitdaging gevonden om jonge paarden op te leiden en een goede basis mee te geven zodat de nieuwe eigenaren daar met veel plezier op verder kunnen bouwen.
                                                                                    
Iris
Iris
Mijn naam is Iris van Dijk (18) en ik ben inmiddels al jaren actief in de paardensport. Ik heb op verschillende rijverenigingen gereden en daarna begon ik met het rijden van paarden van particulieren. Daardoor begon ik een beetje ervaring te krijgen met zadelmak maken en sinds september 2014 rijd ik bij Stal Buitengewoon. Ik vind het heerlijk om met paarden bezig te zijn en heb nu ook eindelijk het gevoel dat ik mij zelf op verschillende vlakken kan verbeteren, mede door het afwisselde werk. Naast het werken met paarden vind ik het ook ontzettend leuk om ze op de foto te zetten. Vandaar dat mijn camera regelmatig mee gaat naar stal om de paarden te fotograferen, waarna deze foto's gebruikt worden voor advertenties en de website.

 
U kunt ons mailen, bellen of bezoeken. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!